top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на АК-47. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

АК-47

ден2.700,00Price
  • Парчиња :  315
    Димензии : 720х220х55мм
    Левел : 4 / 6

Повеќе Сложувалки

bottom of page