top of page

Оваа сложувалка се состои од 31 хартиени парчиња кои се спојуваат без употреба на лепак. Крајниот резултат е макета со димензии : 198 х 72 х286(мм) која ни дава 3Д претстава на објектот.

Аполо 11

ден350,00Price

Новогодишен Попуст Колумбо

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page