top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Ајфеловата Кула. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Ајфеловата Кула

ден1.300,00Price
  • Парчиња : 121 
    Димензии : 160х151х367мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page