top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на виолина. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Виолина

ден1.700,00Price
  • Парчиња :    62
    Димензии : 150х80х150мм
    Левел :  2 / 6

Повеќе Сложувалки

bottom of page