top of page

 

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на воздушен брод. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Цепелин 2

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  229
    Димензии : 300х215х250мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 5 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page