top of page

 

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на слон. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Воен Слон

ден1.400,00Price
  • Парчиња :  107
    Димензии : 210х55х125мм
    Левел : 2 / 6
    Возраст : 8+
     

Повеќе Сложувалки

bottom of page