top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на волк. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Волк

ден650,00Price

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page