top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Вселенски Ровер кој се движи и добива напон преку мини соларен панел. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Вселенски Ровер

ден1.800,00Price
  • Парчиња : 203
    Димензии : 175х85х100мм
    Левел :  3 / 5

     

Повеќе Сложувалки

bottom of page