top of page

Оваа сложувалка се состои од 20 хартиени парчиња кои се спојуваат без употреба на лепак. Крајниот резултат е макета со димензии : 480 х 200 х 110(мм) која ни дава 3Д претстава на објектот.

Голден Гејт Сан Франциско

ден420,00Price

Новогодишен Попуст Колумбо

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page