top of page

Оваа сложувалка се состои од 131 хартиени парчиња кои се спојуваат без употреба на лепак. Крајниот резултат е макета со димензии : 310х 270 х210(мм) која ни дава 3Д претстава на објектот.

Големата Џамија Бурса

ден550,00Price

Новогодишен Попуст Колумбо

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page