top of page

Оваа сложувалка се состои од 68 хартиени парчиња кои се спојуваат без употреба на лепак. Крајниот резултат е макета со димензии : 339 х 213 х 380(мм) која ни дава 3Д претстава на објектот.

Сатурн 5 Ракета

ден450,00Price

Новогодишен Попуст Колумбо

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page