top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на камион. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Камион

ден2.200,00Price
  • Парчиња :  286
    Димензии : 224х73х100мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 4 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page