top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на книжара. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Книжара Шекспир

ден2.500,00Price
  • Парчиња :  194
    Димензии : 200х115х220мм
    Возраст : 14+

Повеќе Сложувалки

bottom of page