top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на кулата во Пиза. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Кулата во Пиза

ден1.300,00Price
  • Парчиња :   137 
    Димензии : 92х77х178,5мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page