top of page

 

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на кутија за скапоцености. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Кутија - Мал Сеф

ден2.500,00Price
  • Парчиња :  158
    Димензии : 100х124х85мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 4 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page