top of page

Оваа сложувалка се состои од 103 хартиени парчиња кои се спојуваат без употреба на лепак. Крајниот резултат е макета со димензии : 413х 255х85(мм) која ни дава 3Д претстава на објектот.

Лувр Музеј Париз

ден470,00Price

Новогодишен Попуст Колумбо

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page