top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Магична куќаи инспирирана од филмот Хари Потер. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Магична куќа - Хари Потер

ден2.600,00Price
  • Парчиња :  216 
    Димензии : 180х1108х240мм
    Левел :  4 / 6

Повеќе Сложувалки

bottom of page