top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Кула со Авиони. Оваа мучка кутија ја свири песната "It's A Small World" додека авионите ротираат. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка Кутија - Авионска Кула

ден2.300,00Price
  • Парчиња :   255
    Димензии : 220х150х170мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page