top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на ретро телевизор. Оваа музичка кутија ги свири песните  Minuet in G from Anna Magdalena-BachII и Minuet in G Major-Beethoven додека останатите делови ротираат и перфектно се вклопуваат со амбиентното светло. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка кутија - Ретро Телевизор

ден3.500,00Price
  • Парчиња :  174
    Димензии : 177х142х414мм
    Левел : 3 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 3,5 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page