top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на рингишпил. Оваа сложувалка е исто така музичка кутија која ја свири песната ''Carousel Waltz." која во исто време ротира со сите свои елемнти .  Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка кутија - Рингишпил 2

ден3.500,00Price
  • Парчиња :   346
    Димензии : 397х233х51мм 
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page