top of page

Ова е  3D дрвена сложувалка во форма на јапонска Пагода. Сложувалката е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Пагода - Азиска Куќа

ден2.000,00Price
  • Парчиња :   275
    Димензии : 160х160х320мм
    Левел :  5 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page