top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на парна локомотива. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Парна Локомотива

ден2.800,00Price
  • Парчиња : 350   
    Димензии : 370х120х185мм
    Левел :  5 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page