top of page

 

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на календар. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Вечен Календар

ден2.600,00Price
  • Парчиња :  52
    Димензии : 175х90х170мм
    Левел : 1 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 1 час

Повеќе Сложувалки

bottom of page