top of page

Дрвена сложувалка во форма на  Портокалов Слон. Оваа сложувалка е изработена од висококвалитетно дрво и сите делови од сложувалката се во форма на различни животни. Сложувалката е достапна во  L (А3 формат / 297 × 420мм ) големина.

Портокалов Слон

ден950,00Price

Новогодишен Попуст Дрвени

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page