top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на револвер. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Револвер

ден1.500,00Price
  • Парчиња :  102  
    Димензии : 220х38х125мм
    Левел :  2 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page