top of page

 

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на автомобил. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Ретро Автомобил 2

ден1.800,00Price
  • Парчиња :  298
    Димензии : 190х92х115мм
    Левел : 3 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 4 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page