top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Ретро Печатар. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Ретро преса за печатење

ден4.000,00Price
  • Парчиња :  303
    Димензии : 215х145х270мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 5 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page