top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Рингишпил кој се ротира. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Рингишпил

ден1.500,00Price
  • Парчиња : 120
    Димензии : 155х52х165мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page