top of page

Оваа сложувалка се состои од 22 хартиени парчиња кои се спојуваат без употреба на лепак. Крајниот резултат е макета со димензии : 420 х 225 х 340(мм) која ни дава 3Д претстава на објектот.

Статуа Рио де Жанеиро

ден500,00Price

Новогодишен Попуст Колумбо

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page