top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Робот. Оваа сложувалка е исто така музичка кутија на навивање која ја свири песната ''Can't Take My Eyes Off You", исто така има и повеќе ротирачки делови .Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Музичка кутија - Робот

ден2.700,00Price
  • Парчиња :   221
    Димензии : 150х92х185мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page