top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Рудник за Мермер. Оваа сложувалка го симулира целото производство на мермер, целиот процес се одвива преку вртење на рачка која го напојува рудникот. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Рудник за мермер

ден3.500,00Price
  • Парчиња : 294
    Димензии : 325х214х228мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page