top of page

Детските сложувалки се состојат од 4 различни форми и 5 фломастери. Секоја форма е составена од лесно спојливи, исцртани хартиени делови кои се наменети за боење со што се поттикнува детската креативност а воедно и трпение.

Овој сет се состои од следните форми :

  •  Биг Бен
  • Ајфелова Кула
  • Сиднејската опера
  • Ветерница
  • + Фломастери

Сет 1 ( 4 сложувалки)

ден560,00Price

Новогодишен Попуст

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page