top of page

Детските сложувалки се состојат од 4 различни форми и 5 фломастери. Секоја форма е составена од лесно спојливи, исцртани хартиени делови кои се наменети за боење со што се поттикнува детската креативност а воедно и трпение.

Овој сет се состои од следните форми :

  • Лебед
  • Пајак
  • Пеперутка
  • Инсект
  •  + Фломастери

Сет 4 ( 4 сложувалки)

ден560,00Price

Новогодишен Попуст

    Повеќе Сложувалки

    bottom of page