top of page

Детските сложувалки се состојат од 6 различни форми и 5 фломастери. Секоја форма е составена од лесно спојливи, исцртани хартиени делови кои се наменети за боење со што се поттикнува детската креативност а воедно и трпение.

Овој сет се состои од следните форми :

 • Слон
 • Коњ
 • Лав
 • Еднорог
 • Лебед
 • Пајак
 •  + Фломастери

Сет 4 ( 6 сложувалки)

ден700,00Price

Новогодишен Попуст

  Повеќе Сложувалки

  bottom of page