top of page

Овој сет се состои од следните форми :

 • Фламинго
 • Елен
 • Брод
 • Був
 • Слон
 • Коњ
 •  + Фломастери

Сет 5 ( 6 сложувалки)

ден700,00Price

Новогодишен Попуст

  Повеќе Сложувалки

  bottom of page