top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на сончоглед. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Сончоглед

ден1.500,00Price
  • Парчиња : 86

    Димензии : 95 x 85 x 230мм

    Левел : 2 / 6

    Возраст : 8+

    Време на составување : 0,5час

Повеќе Сложувалки

bottom of page