top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на тигар. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија.Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Тигар

ден650,00 Regular Price
ден550,00Sale Price
  • Парчиња : 59   
    Димензии : 140х45х75мм
    Левел :  2 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page