top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на Томи Ган. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Томи Ган

ден3.000,00Price
  • Парчиња :  275
    Димензии : 697х138х178мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 5часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page