top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на топ. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Топ

SKU: 21554345656
ден1.700,00Price
  • Парчиња : 158  
    Димензии : 320х130х210мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page