top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на ретро фото апарат. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Ретро Фото Апарат

ден1.300,00Price
  • Парчиња :    142
    Димензии : 110х100х180мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page