top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на хороскопски часовник. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски. 

Хороскопски Часовник за ѕид

ден3.000,00Price
  • Парчиња :  168
    Димензии : 335х295х55мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page