top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на стаклена градина. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Стаклена Градина

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  176
    Димензии : 241х110х203мм
    Левел : 4/6
    Време на составување : 5часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page