top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на цвеќара. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Цвеќарата на Емили

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  206
    Димензии : 220х150х170мм
    Возраст : 14+
    Време на составување : 10 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page