top of page

Функционална 3Д Сложувалка во форма на Цепелин.  Уживајте во предизвикот и споите ги сите делови од овој 3Д дрвен Цепелин.

Цепелин

ден1.300,00Price
  • Парчиња : 176   
    Димензии : 180х125х165мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page