top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на часовник. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Часовник

ден2.800,00Price
  • Парчиња :    166
    Димензии : 234х117х346мм
    Левел :  4 / 6

Повеќе Сложувалки

bottom of page