top of page

 

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на часовник. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Ѕиден Часовник

ден3.800,00Price
  • Парчиња :  231
    Димензии : 298х107х644мм
    Возраст : 14+
    Левел : 4/6

Повеќе Сложувалки

bottom of page