top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на пушка. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија..

Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Пушка

ден1.800,00Price
  • Парчиња : 172    
    Димензии : 433х60х92мм
    Левел :  3 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page