top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на јапонска градина. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Јапонска Градина

ден2.800,00Price
  • Парчиња :  240
    Димензии : 230х79х310мм
    Левел : 4 / 6
    Возраст : 14+
    Време на составување : 3 часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page