top of page

 

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на јоргован. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски

Јоргован

ден1.500,00Price
  • Парчиња :  154
    Димензии : 75х70х255мм
    Левел : 3 / 6
    Возраст : 8+
    Време на составување : 0,5часа

Повеќе Сложувалки

bottom of page