top of page

Ова е функционална 3D дрвена сложувалка во форма на џип. Функционалната сложувалка е составена од висококвалитетни материјали, изработени преку најнова ласерска технологија. Креативен поклон за вас и вашите најблиски.

Џип

ден1.500,00Price
  • Парчиња : 369  
    Димензии : 189х99х89мм
    Левел :  4 / 5

Повеќе Сложувалки

bottom of page